Projekt vlastního chovu – Evropská unie

Cíl projektu je zajistit dostatek kvalitních lososovitých ryb pro naše zákazníky a zvýšit konkurence schopnost naší firmy. Součástí projektu je vybudování vlastní líhně a odchovny lososovitých ryb. Tento projekt navazuje na dříve realizované projekty vybudování sádek, zpracovny ryb a prodejny ryb. Tímto projektem dojde k ucelení našeho záměru nabízet produkty a služby v nejvyšší možné kvalitě.

Na projekt byla poskytnuta podpora z Evropské unie, Evropského námořního a rybářského fondu v rámci Operačního programu Rybářství 2014-2020.

Registrační číslo projektu: CZ .10.2.103/2.4/0.0/15_001/0000031

Projekt kvalitnění značení a balení produktů KVRYBY

Projekt má za účel zlepšení značení, balení a sledování našich výrobků na tuzemském trhu. Zároveň projekt zvyšší produkci naší zpracovny a konkurenci schopnost našich produktů na trhu.

Na projekt byla poskytnuta podpora z Evropské unie, Evropského námořního a rybářského fondu v rámci Operačního programu Rybářství 2014-2020.

Registrační číslo projektu: CZ.10.3.107/3.2/0.0/16_006/0001162

Vlastní chov

Kde ve Varech koupit zaručeně čerstvé nebo živé ryby? To byla naše motivace k tomu začít budovat městské sádky. Na naší prodejně lze zakoupit celoročně právě čerstvé a živé ryby v té nejvyšší kvalitě. Ryby pochází z našeho chovu a z chovu regionálních producentů. Už od začátku jsme tak chtěli nabízet to nejlepší, co lze v našich podmínkách vyprodukovat. Pečlivostí a osobním přístupem k celé produkci zajišťujeme, aby každá ryba měl dostatek živin a čerstvé čisté vody. Chov lososovitých ryb probíhá v našich sádkách od počátečního nasazení až po finální expedici nebo zpracování. Máme tak plnou kontrolu nad stavem a kvalitou ryb v celém procesu. Dosahujeme nejvyššího standardu v oboru rybářství a provoz sádek splňuje ty největší nároky na hygienu, ekologii a kvalitu.

Historie firmy

Dětský sen se proměnil ve skutečnost, tak lze nazvat vznik sádek v Karlových Varech. Motivace byla už na začátku – vášeň k rybaření a k chovu ryb vedla Radka Hlouška k tomu vybudovat svoje vlastní sádky s chovem lososovitých ryb. Toužil mít dům u řeky a mít tak možnost použít říční vodu pro chov ryb. Historie samotné firmy se pak začala psát v roce 2014, kdy byly v karlovarské čtvrti Rybáře položeny základy městských sádek, postupně byla vybudována prodejna, zpracovna a rybí farma. Už od začátku měly sádky celé současné portfolio ryb, šlo tedy jen o to, jak se dostat do povědomí lidí a jak je přesvědčit, že jíst rybu je opravdu zdravé a navíc dostupné.

Adresa:
Čankovská 679/67
360 05 Karlovy Vary

Petra Hloušková:
obchod, objednávky
+420 777 023 372

Radek Hloušek:
velkoodběr, doprava ryb, zarybnění
+420 777 023 371

IČ: 63523663
DIČ: CZ7609161890
Firma v evidenci živnostenského rejstříku Karlovy Vary.

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.kvryby.cz


Facebook

Instagram